Tommi SoidinmäkiBiografia

Tommi Soidinmäestä on tullut näiden 16 vuoden aikana kestosuosikki.  Lukuisat menestyskappaleet radiolistoilla ovat vakiinnuttaneet hänen paikkansa viihdemusiikin ystävien sydämissä. Tangokuninkuuden 2004 voittaneella Tommilla on plakkarissa jo seitsemän pitkäsoittoa: Tommi Soidinmäki (2004), Kotkan siivet (2006), Ota Minut (2007), Matkalla (2010), Yöhön valkoiseen (2011), Joulun hiljaisuus (2012 - Vuoden joululevy) sekä Yhdeksäs elämä (2014); Soidinmäen levytuotanto on hänelle ominaista tyylikästä iskelmää. Tänä vuonna Tommi solmi levytyssopimuksen johtavan levy-yhtiön Universal Musicin kanssa ja ensimmäinen single 'Ensilunta' julkaistiin alkuvuodesta; kappale onkin kohonnut jo monien radiolistojen kärkeen! Toukokuussa on lupa odottaa uutta singleä 'Päivä jälkeen sen' , josta on tulossa myös musiikkivideo. Videolla tullaan näkemään ensimmäistä kertaa Tommin suunnittelemia koruja! Ekso- ja Perhe-korusarjat tulevat valtakunnalliseen myyntiin syksyllä yhteistyössä Westerbackan kanssa. 

Monipuolinen ohjelmisto ja esiintymistaito niin lavalla, konserteissa kuin erikoistapahtumissa, ovat sympaattisen laulajan valtteja. Keikka- ja konserttiproduktioiden lisäksi Tommi on saanut laajentaa uraansa myös teatteri- ja musikaalimaailmaan; Viime kesänä hänet nähtiin mm. Helsingissä Taivallahden teatterissa Rosvo-Roopen pääroolissa. Tänä vuonna Tommi on kiinnitetty jo kolmeen päärooliin!

Tommi on totuttu näkemään vuosien saatossa eri estradeilla, mutta jo pidemmän aikaa häntä on kiinnostanut viihteen tekeminen eri sektoreilla. Monipuolinen ura saakin nyt uusia haasteita sillä vuoden 2017 alussa Tommi perusti yhtiökumppani Tarja Takulan kanssa uuden SoiTa - tapahtuma- ja konserttituotantopalvelut Oy:n, joka tulee tuottamaan Jyväskylän Muuramessa sijaitsevaan Riihivuoreen erilaisia tapahtumia ja konsertteja. Tarkemmat ohjelmatiedot osoitteessa www.riihivuori.fi. Yritys on huomioitu jo monien vaikuttajien ja median keskuudessa, ja se tuleekin laajentamaan tuotantopalveluitaan valtakunnalliselle tasolle.

Keikoilla ja konserteissa Tommi Soidinmäkeä säestää ammattilaisista koostuva uusi Vastakaiku-orkesteri. Ohjelmistoa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tommi kiittää kaikkia, että on saanut jatkaa tätä työtä!!!